Ohjelma 2022

Tänä vuonna Pusussa juhlitaan tuplasynttäreitä,
Töllin Mylly 100-v. ja Mad in Finland 10-v!
Luvassa on uniikki Mega Mad in Finland -spektaakkeli, Mad in Finland -elokuva, Pusu-sauna, musiikkia, ruokaa ja mutkatonta yhteisoloa, -eloa ja -iloa.
TERVETULOA!
 

Perjantai 8.7.

Mad in Finland – Elice Abonce Muhosen elokuva

klo 15
Kino Laika, KARKKILA
Varaa liput

Mad in Finland on Sirkusfestivaali Pusun taiteellisen johtajan ja Mad in Finland esityksen koollepanijan Elice Abonce Muhosen ensimmäinen kokopitkä elokuva.

Mitä tapahtuu, kun suomalainen sirkusartisti päättää tehdä elokuvan kuuden kollegansa kanssa? Syntyy dokumentti-fiktio, joka seuraa seitsemän suomalaisen naisen sirkuselämää, Mad in Finland -teoksen palkittuja sirkustaiteilijoita. Elokuvaa on tehty kuten esitystä, sirkusesityksen logiikalla. Sekä Mad in Finland teoksen että elokuvan itseironiaa ja absurdiutta avataan huumorilla ja lempeydellä.

Elokuvasta näytös Kino Laikassa myös torstaina 7.7.

Lauantai 9.7.

MEGA Mad in Finland

klo 17
Ulkolava / Töllin Myllyn halli

Liput 15 / 12€
Osta liput

Mad in Finland on vuonna 2012 ensi-iltansa saanut seitsemän menestyneen ulkosuomalaisen naissirkusartistin luoma esitys suomalaisuudesta. Sirkusta ja musiikkia yhdistävä Mad in Finland on tuonut Suomea ja suomalaista sirkusta tunnetuksi maailmalla ja sillä on sirkuspiireissä jo kulttimaine.

Mad in Finlandissa tinkimätön sirkustekninen taituruus yhdistyy älykkääseen satiiriin, teeskentelemättömään ilmaisuun ja räjähtävään naisenergiaan. Lavalla nähdään erilaisia, stereotypioita rikkovia naisia, jotka tekevät juuri niin kuin parhaaksi näkevät; yhdessä, toisiaan tukien, muiden mielipiteistä välittämättä tai kenellekään saarnaamatta. 

Vuosi 2022 on Mad in Finlandin 10-vuotis juhlavuosi ja sitä juhlistetaan luomalla uusi ennennäkemätön Mega Mad in Finland – spektaakkeli. Esitys tuo yhteen esityksessä vierailleet sirkustaiteilijat luoden megalomaanisen, pidättelemättömän ja kokeilevan performanssin, jossa mikään ei ole liikaa. Se tulee rikkomaan sukupolvirajoja sekä toden ja fiktion rajapintaa. Mad in Finlandin naiset ovat taistelleet sirkusammattilaisuutensa jatkumisen puolesta, loukkaantumisista, ikääntymisestä ja äitiydestä huolimatta. Mega Mad in Finland on kunnianosoitus kaikille naistaiteilijoille.

HUOM! Esityksessä on säävaraus, huonon sään sattuessa pyrimme siirtämään esityksen sään kannalta parempaan ajankohtaan. Esityksen peruuntuessa ostetut liput hyvitetään. Pidätämme oikeudet muutoksiin.